Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 1. Kuvien suoralinkitys kielletty
 2. Kuvia saa muokata vapaasti ja käyttää esimerkiksi ulkoasuissa
 3. Kuviani saa käyttää vapaasti virtuaalitalleilla yms. sekä tallini.se:ssä ja Howrse pelissä. (huomaa erilaiset © merkinnät)
 4. Copyright-merkinnän tulee olla samalla sivulla kuvan kanssa. Ei erillisellä copyright sivulla!
  • ​​Poikkeustilanteet: Ulkoasuissa käytettävien kuvien copyt voi olla vain yhdellä sivulla. Suositeltavaa on kuitekin mainita copyt jokaisella sivulla.
 5. ​Copyihin on laitettava teksti ja linkki tänne etusivulle! (esimerkit: © AK /© Vapaasti by AK)
  • Poikkeustilanteet: esim. tallini.se sivustolla, jossa linkkaaminen ei onnistu, tai kun kuvien copyt tulevat näkyviin, kun pitää hiirtä kuvan päällä. Tällaisissa tilanteissa hyväksyn copyiksi pidemmän tekstin: Vapaasti by AK. Copyright-merkintää ei saa jättää pois, enkä hyväksy pelkkää AK:ta.
  • HUOMAA lahjoitettujen kuvien copyright-merkinnät, jotka poikkeavat normaalista! Niiden kuvien © merkinnnät seuraavasti: © Lahjoittajan nimimerkki, AK (<- linkki!)
 6. Sivuston salasana on AKvapaasti
 7. Mielellään haluaisin myös tietää mihin kuviani menee, joten vieraskirjaan voi käydä ilmoittamassa niistä! Vieraskirjaan voi kirjoitella myös risuja, ruusuja, ideoita sekä kysymyksiä!

 

 


Olet siis kiinnostunut lahjoittamaan meille kuvia? Otamme vastaan kaikenlaisia kuvia ja laitamme ne esille, että niitä voidaan käyttää virtuaalitallilla.

Näin toimit:

 1. Olet valinnut kuvat (kuvat mielellään tarkkoja ja hyvälaatuisia)
 2. Laitat sähköpostia osoitteeseen antsu_h@hotmail.com (otsikoi viestisi järkevästi!)
 3. Viestiin laita mukaan kuvat, jotka lahjoitat, sekä selvästi esiin nimimerkkisi, jota käytetään copyright merkintöihin!
 4. Mikäli sinulla on tiedossa hevosen/ponin virallinen nimi, rotu ja sukupuoli, niin laita myös ne tiedot mukaan, niistä on apua muille virtuaaliharrastajille!
 5. Voit laittaa vielä vieraskirjaan viestiä sähköpostin lähettämisestä!

Lahjoitettujen kuvien copy merkinnät: © Lahjoittajan nimimerkki, AK
Esim: Maikki, AK

Taustakuva © Backgrounds ETC 

©2018 Vapaasti by AK - suntuubi.com