Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUOMIO!

Koska Suntuubi lopettaa toimintansa ja kaikki Suntuubin sivut poistuvat vuoden kuluttua, siirrämme tämän sivuston toiminnan toisaalle, että kuvat pysyvät vapaasti teidän käytössä! 

UUSI SIVUSTO TÄÄLLÄ!

Vapaasti by AK on sivusto, joka tarjoaa virtuaaliharrastajille kuvia ja muuta materiaalia. Ohjeita noudattamalla, kuviani voi käyttää jokainen virtuaaliharrastaja. Sivustoa pyritään pitämään aktiivisena ja alempaa löytyvän päivitysboksin avulla pysyt kärryillä tapahtuneista asioista. Kameran takaa löytyy täysi-ikäinen tyttö, jolla on paljon intoa kuvata ja kehittyä kuvaajana. Eniten kuvia löytyy hevosista, mutta sekaan mahtuu myös maisemia ja muita eläimiä. Kamerana toimii tällä hetkellä Canon EOS 100D.

Sivut on pystytetty vuoden 2014 alussa.  Vuosien vieriessä olemme saaneet todella hyvää palautetta kuvien monipuolisuudesta sekä laadusta. Palautteen ansiosta haluan jakaa kuviani teille myös jatkossa! Sivusto on hieman hiljentynyt, mutta kuvat ovat silti tuttuun tapaan esillä!

 

6.5.2019

HUOM! HUOM!

Uudet sivut avattu TÄNNE! Tiedot ja tekstit siirretään siis uusille sivuille, ja nämä hiljenevät! Nämä sivut poistuvat sitten, kun Suntuubi lopettaa, mutta otetaan jo uusi nettiosoite käyttöön :)

 

01.05.2019
Tämän vuoden puolella vastailtu vieraskirjaan, sekä hieman korjailtu virheitä kuvien numeroinnissa. Muuten homma on jatkunut samaan malliin.

Mutta sain Suntuubilta sähköpostia, että Suntuubi lopettaa toimintansa 30.6.2020, eli vähän yli vuoden kuluttua. Eli myös nämä sivut poistuvat silloin. Mietinnässä on nyt siis joku toinen, ilmainen, sivusto, johon saisi vieraskirjan sekä muut jutut.

30.12.2018

Viimeisiä päivittelyjä tälle vuotta. Lahjoitettuihin kuviin lisätty materiaalia.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019!

2.7.2018

Uusi kuvia on lisätty MILJÖÖ ja ESTERATSASTUS kansioihin

11.5.2018

Uusia kuvia julkaistu! Kansioon Esteratsastus-> kylmäveriset sekä Miljöö kuvia! 

Nyt löytyy kuvagalleriasta yli 200 eri suomenhevosen kuvat! Ja puoliverisiäkin on jo reippaasti yli 100. Palautteessa tulikin toive, että olisi kiva tietää myös kuvissa olevien hevosten oikeat nimet. Minulla on tiedossa suurimman osan nimet, joten kysymällä voin asian kertoa. Nimiä en tule laittamaan kuvien yhteyteen sillä se on niin työläs tehtävä :)

7.2.2018

Palauteboksi on suljettu ja arvonnan voittajat julkistettu. Kiitos todella paljon kaikille jotka palautetta antoi!

3.1.2018

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Uusivuosi käynnistetään perinteisesti palauteboxilla sekä valmennuksen arvonnalla! Klikkaa itsesi palautesivulle! 

Täällä olen edelleen hengissä, vaikkakin sivusto on hiljentynyt suuresti. Kiitos paljon kaikille vieraskirjaan viestejä laittaneille, teidän sivuja on kiva käydä katselemassa :) Suunnitelmissa oli alkuvuodesta lisäillä muutamia uusia kuvia! Nyt sivuja on vähän päivitelty.

1.11.2017

Uusia kuvia ei ole nyt tullut ja täällä on ollut hyvin rauhallista. Elossa silti ollaan ja vieraskirjaan olen käynyt vastailemassa! Tänään päivitin myös hyödylliset linkit laatikon Muuta sivulla, kiitos vieraskirjaan tulleen vinkin. Kiitos paljon kaikille jotka jaksavat käydä ilmoittamassa kuvien kopioinnista :)

13.07.2017

Uusia kuvia lisätty mm. miljöö kansioon! Ulkoasun vaihdos aloitettu, pahoittelen häiriöitä.

Instagramin käyttäjät: Käykäähän seuraamassa @photosbyannika

23.05.2017

Saimme uusia lahjoitettuja kuvia tarjolle! Kiitos lahjoittajille! :)

24.04.2017

Kuukausittaiset tilastotiedot joudutaan jättämään pois. Uusia kuvia lisäillään mahdollisesti lähiaikoina. Golden Steampunk myyty Triumphant Racing tallille kilpailukäyttöön!

16.03.2017

Kuvasivusto päivittymässä, pääsy estetty hetkeksi aikaa.

13.03.2017

Uusia este ja ravikuvia lisätty!
Vielä uutta kotia etsii Golden Steampunk!

Vanhemmat päivitykset löydät arkistoista!

 

Vieraskirja / sähköposti
 

✓ Linkkivaihto
Viimakoura
sivustosi?
Ota yhteyttä mikäli haluat linkkivaihtoon!
 

Sivustolla esiintyvät kuvat ovat kaikki © AK, ellei toisin maninita.

 

Taustakuva © Backgrounds ETC 

©2020 Vapaasti by AK - suntuubi.com